Yupiii

Vara, caldura, zile insorite, plaja, mare…VACANTAAAAA!….doar pentru unii, pentru ca cei mai temerari iubitori de teatru, au pornit-o pe drumul lung al pregatirii pentru facultatea de teatru. Greu drum, anevoios, plin de clipe in care am fi dat orice pentru cateva minute intr-un bazin la strand decat sa venim la sala sa repetam. Din nou, si din nou aceleasi poezii, acealasi monolog, povestire, cantec, dans…dar a meritat.

Am parcurs impreuna un drum de care ne este dor, un drum plin cu multe spectacole sustinute inaintea examenului de admitere, cu multe emotii, dar si reusitele sunt pe masura.

Ii puteti vedea zambind in pozele ce sunt postate..da sunt fericiti! Si-au atins visul  si noi ne-am imbogatit trupa de teatru a marii scene romanesti cu alte nume noi.

Ii veti aplauda si va veti aduce aminte ca parca ii stiti de undeva…da..de aici ii stiti ..de la scoala noastra de teatru..aici i-ati vazut..aici v-ati bucurat alaturi de ei…

Haideti sa ii aplaudam si sa le multumim ca exista si ne incanta sufletul…

Felicitari tuturor si asteptam cu mare nerabdare alti doritori care sa ne zambeasca dupa examenul de admitere, la urmatoarele  ” Yupiii 2012..Yupii 2013…”

Comments are closed.