Deschidere grupa adulti

  • Posted on June 8, 2011 at 7:20 am

Title: Deschidere grupa adulti
Location: Scoala de Arte Corifeu – strada batiste nr 24 A
Description: In primul rand scopul principal este dezvoltarea personala prin intermediul tehnicilor folosite in teatru, rezultatul fiind acela ca participantii ajung sa se cunoasca mai bine si deci sa se exprime mai bine, iar in al doilea rand o mai buna relationare si comunicare cu cei din jur, lucrul in echipa.
Veti iesi din rutina zilnica, veti deveni mai creativi si veti avea curajul sa va expuneti punctul de vedere, veti invata sa va ad…aptati la situatii impuse si veti invata arta de a fi flexibili, asta este numai o parte mica din ceea ce veti invata la cursurile scolii noastre de teatru.
Toate acestea vor deveni posibile pentru ca vom face impreuna exercitii de improvizatie, dictie, miscare scenica, exercitii prin care ne vom depasi emotiile, vom invata sa capatam curaj in a ne expune un material in fata unui auditoriu.
La sfarsit veti juca in una sau mai multe piese de teatru, veti primi o diploma de participare si vom viziona impreuna, intr-un cadru festiv, dvd-ul cu spectacolul (spectacolele) in care ati jucat.
Frecventa cursului. 1 sedinta (2 ore min)/ saptamana. 20 sedinte/ 5 luni (min)
Costul cursului: 600 ron/cursul – (se achita integral la inscriere).
Prima sedinta este GRATUITA.
Start Time: 19:00
Date: 2011-06-09

  • Filed under:
    • Uncategorized

Comments are closed.