Actorie copii 7-14 ani

Curs sustinut de actorii: Gabriela Ionita si  Horia Muntean

Durata curs: 5 luni

Durata unei sedinte: 1 ora si 30 minute

Pret curs integral: 700 Ron

Ne-am gandit la o modalitate practica de a ne apropia de carti, de aceea cursul nostru de teatru este una dintre solutiile cele mai bune prin care copiii vor invata incet incet sa iubeasca poezia, sa citeasca pentru ca aici vom creea un adevarat laborator in care vom invata sa intelegem rostul cuvintelor sa empatizam cu personajele si cu cei de langa noi, sa invatam sa socializam, sa ne dezvoltam  frumos personalitatea.

Cursul cuprinde:

exerciții de atenție,

sincronizare,

empatie,

armonizare cu grupul,

tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Copiii isi vor dezvolta :

creativitatea,

capacitatea de a se exprima liber, si de a-si exprima sentimentele si emotiile,

capacitatea de a iesi din situatii dificile,

sa vorbeasca corect si sa exprime ceea ce sunt si ce gandesc cu mult mai multa usurinta,

sa iubim cartile si sa ne placa sa citim,

simtul artistic,

atentia,

gustul estetic pentru tot ce este frumos

În viață  înseamnă să fi mai hotărât, mai convingător, dar cum asta nu se învață la școală, teatrul e un bun complement în acest sens. Rolurile în scenete și piese sunt doar o demonstrație pretext a ceea ce cursanții dobândesc la un curs de actorie, în realitate, mulți pași în atelierul de teatru își vor găsi corespondent imediat și în viață.

Copiii adoră teatrul, iar activitatea de grup este pentru ei o bună ocazie de a învăța lucruri pe care oamenii mari le-au deprins cu timpul. Exercițiile de atenție îi disciplinează deoarece prin urmarea regulilor învață să se respecte între ei, să se ajute. Dialogul scenic îi poate duce la crearea unor prime prietenii, deoarece presupune relaționare, răbdare, ajutor reciproc. Exercițiile de dicție îi învață să pronunțe, iar experiența scenică îi învață să fie curajoși.

Vom pleca la drum lung, drum ce il vom parcurge in minum 5 luni. Pe parcursul lui vom poposi la diverse concursuri la care cei mai talentati vor obtine premii (click aici pentru detalii), la emisiuni Tv, apoi vom juca in spectacolul final. Bineinteles ca nu vom rata nici festivalurile de teatru, la care vom urmari sa participam si sa castigam.

Va asteptam pentru a descoperi cele mai nebanuite taine ascunse in fiecare dintre noi.De ce “noi”? Pentru ca le vom descoperi impreuna.

Comments are closed.