Actorie copii 4-7 ani

Curs sustinut de actrita Anca Olteanu

Durata curs: 4 luni

Durata unei sedinte: 1 ora

Pret curs integral: 600 Ron

Sa ne jucam de-a copilaria, copii fiind. Sa incepem sa ne cunoastem, sa comunicam si altfel decat o facem in mod obisnuit la gradinita, sau acasa cu parintii si prietenii nostri. Sa ne bucuram impreuna de lumea minunata a cuvintelor, povestilor, emotiilor traite pe scena.

Toate acestea prin exercitii de

atenție,

sincronizare,

empatie,

armonizare cu grupul,

tehnici de dezvoltare individuală.

Copii învață să aibă atentie în acțiunile lor, imaginație, vocabular, să înțeleagă textul dincolo de cuvinte, să se pună în situația personajului, să transmită emoții.

Pe langa acestea, cursul cuprinde si arta invatarii manuirii papusilor si a umbrelor. Vom continua apoi cu exercitii de dictie, ateliere de improvizatie si miscare scenica.

Vom pleca apoi la drum lung, drum ce il vom parcurge in minum 4 luni. Pe parcursul lui vom poposi la diverse concursuri la care cei mai talentati vor obtine premii (click aici pentru detalii), la emisiuni Tv, apoi vom juca in spectacolul final. Bineinteles ca nu vom rata nici festivalurile de teatru, la care vom urmari sa participam si sa castigam.

Haideti deci sa plecam la drum, alaturi de  actrita Anamaria Nastasie, care va fi cea care ne va deslusi tainele actoriei.

Pentru inscrieri click aici sau sunati la nr de tel: Tel: 0758.104.069 / 0726.711.447

Comments are closed.