Curs de Dezvoltare Personală prin Actorie

  • Posted on October 13, 2012 at 6:47 pm

Curs de Dezvoltare Personală prin Actorie,

cu actorul Cătălin Oprea

Start: Joi 15 noiembrie, ora 19.00

Vârsta: tineri / adulți

Durata: 20 ședințe, una pe săptămână (oct-mar, cu o pauza de sarbatori).

Adresa: Școala de arte Corifeu, Batiste 24 A, et. 1.

Tarif650 RON, promotional pentru aceasta editie.

 

Continut 

In prima parte cursul cuprinde exercitii tehnice de vorbire, miscare, atentie, memorie, reactivitate precum si jocuri de actorie care urmaresc dezvoltarea unor valori individuale comune cu actoria de teatru precum libertatea, generozitatea, initiativa, jocul, valorizarea personala si duc la crearea unui grup coerent. Cursul cuprinde si jocuri pentru comunicarea cu subconstientul prin imagini, muzica, dans, art-terapie, meditatie utile in autocunoastere si dezvoltare.

Pentru doritori cursul include pe parcurs si sedinte optionale (cca 10) cu caracter socio-cultural, comunitar si de dialog cu exteriorul, avand ca tema “actualitatea si revalorizarea comunitatii”.

Cursul se finalizeaza cu spectacole de teatru, miscare, poezie, etc. cu caracter inchis sau deschis, dupa preferintele dvs prin care se intregeste intreaga activitate.

 

Beneficii

Stimularea abilitatilor si a personalitatii tale, activitatile optionale sociale si emotiile intalnirii tale cu un rol, cu parteneri de joc reali si cu un public te vor ajuta sa privesti viata cu mai mult zambet si sa pasesti cu mai mult curaj in proiectele tale personale. Vei putea sa vorbesti si sa relationezi mai bine cu cei apropiati, sa-ti explorezi mai mult posibilitatile, sa iei decizii mai multe in viitor.

 

Detalii complete curs: http://cursuri-teatru.com/cursuri/dezvoltare-personala/

  • Filed under:
    • Uncategorized

Comments are closed.